Na behalen van mijn VWO diploma in 1982, was de keuze: studeren of werken? Geïnspireerd door familie, die haar sporen had verdiend in de verzekeringswereld, ben ik direct gaan werken bij een grote assurantiemakelaar; hier kon ik werken combineren met vakgerichte studie.

Het bleek een juiste keuze; in de loop der jaren heb ik buitendienst- en managementfuncties gehad bij assurantiemakelaars als Aon, Van Calcar en Meeùs. Ook bleef ik vakgerichte studies volgen, om steeds op de hoogte te zijn van actuele ontwikkelingen op het gebied van verzekeringen en risico’s. Met altijd dat ene doel: onze klanten moeten het beste advies krijgen dat het best bij hen past. De klant staat centraal.

Door alle veranderingen in de verzekeringsmarkt is dit laatste voor veel assurantiemakelaars en tussenpersonen niet meer het belangrijkst. Verdienmodellen en efficiency bepalen de waarde van een klant, waardoor steeds meer verzekerden niet meer de noodzakelijke persoonlijke aandacht en maatwerk krijgen. Met alle gevolgen van dien.

Juist door deze ontwikkelingen heb ik er voor gekozen als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Vijlbrief Verzekeringen & Risicobeheer wil bedrijven, zzp’ers en particulieren blijven adviseren op basis van een persoonlijke aanpak. Deze persoonlijke aanpak in combinatie met jarenlange ervaring en vakkennis leidt tot het beste advies, waardoor een verantwoorde keuze gemaakt kan worden tussen wel of niet verzekeren.

Vijlbrief Verzekeringen & Risicobeheer heeft de keuze gemaakt en staat voor u klaar om u te adviseren en te assisteren bij het maken van uw keuzes.

Missie

Vijlbrief Verzekeringen & Risicobeheer maakt risico’s inzichtelijk en maakt verzekeringen duidelijk. Door de persoonlijke benadering, gekoppeld aan vakkennis, weet iedere relatie van Vijlbrief Verzekeringen & Risicobeheer dat het geadviseerde product of dienst is gekozen op basis van de juiste afwegingen.

Visie

Vijlbrief Verzekeringen & Risicobeheer biedt toegevoegde waarde voor bedrijven en particulieren door gemeende betrokkenheid, vakkennis en service. Persoonlijke aandacht leidt tot verantwoorde keuzes en waarborgt de continuïteit van zowel de klant als van Vijlbrief Verzekeringen & Risicobeheer.